محدودهای از عقاید و رفتارهای هر عضو خانواده که برای دیگران آشکار نباشد و یا فرد از افشای آن راضی نباشد، حریم خصوصی نامیده میشود. آنچه در مقاله حاضر بررسی میشود ارائه تعریفی جامع از حریم در مناسبات و روابط اعضای خانواده در چارچوب ضوابط خانوادگی و مؤلفههای حقوقی است که رعایت حریم آن، بسیار مهم است و به همین دلیل، وجه بداعت پژوهش حاضر است. در پژوهش حاضر، لزوم رعایت حریم خصوصی در میان اعضای خانواده و مصادیق حریم خصوصی و الزامات اخلاقی، حمایت و ضمانت اجرایی در بعد حقوقی و الزامات رعایت آن بیان شده است و تلاش میشود با بیانی ساده، اهمیت رعایت حریم در محیط خانه و خانواده برای همگان روشن شود و مورد استفاده قرار گیرد.
نظری, طاهره , آهنگران, محمد رسول و قدرتی, مهدیه . (1399). بررسی فقهی-حقوقی ابعاد اجتماعی حریم خصوصی در خانواده. پژوهش های اسلامی جنسیت و خانواده, 3(5), 25-40.
MLA
نظری, طاهره , , آهنگران, محمد رسول , و قدرتی, مهدیه . "بررسی فقهی-حقوقی ابعاد اجتماعی حریم خصوصی در خانواده", پژوهش های اسلامی جنسیت و خانواده, 3, 5, 1399, 25-40.
HARVARD
نظری, طاهره, آهنگران, محمد رسول, قدرتی, مهدیه. (1399). 'بررسی فقهی-حقوقی ابعاد اجتماعی حریم خصوصی در خانواده', پژوهش های اسلامی جنسیت و خانواده, 3(5), pp. 25-40.
CHICAGO
طاهره نظری , محمد رسول آهنگران و مهدیه قدرتی, "بررسی فقهی-حقوقی ابعاد اجتماعی حریم خصوصی در خانواده," پژوهش های اسلامی جنسیت و خانواده, 3 5 (1399): 25-40,
VANCOUVER
نظری, طاهره, آهنگران, محمد رسول, قدرتی, مهدیه. بررسی فقهی-حقوقی ابعاد اجتماعی حریم خصوصی در خانواده. پژوهش های اسلامی جنسیت و خانواده, 1399; 3(5): 25-40.